Sådan vælger du den bedste håndspritdispenser

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Uanset om du arbejder på en offentlig institution eller ejer din egen forretning, så har du sikkert gået og overvejet, hvorvidt du skal have en dispenser til håndsprit. Det er nemlig både god stil og
god service at tilbyde håndhygiejne for dine kunder og ansatte, der ønsker at blive en del af din forretning.

I dag finder du derfor et stort udvalg af standere og dispensere til håndsprit, så du nemt kan finde en løsning, der passer bedst til dine behov i hverdagen.

Masser af fordele med en dispenser til håndsprit

Men er der overhovedet grund til at investere i en håndsprit stander, spørger du måske dig selv om. Men faktisk er der mange gode fordele ved at have en håndspritdispenser tilgængelig for
både kunder og ansatte:

  • Øget synlighed – med en stander vil dine kunder eller medarbejdere nemt få øje på håndspritten og dermed blive mindet om at spritte af.
  • Bedre tilgængelighed – en dispenser er noget mere medgørlig at bruge, hvis du fx har hænderne fulde. Med ét tryk med en hånd får du nemlig al den sprit, du behøver.
  • Mulighed for skiltning – mange forhandlere tilbyder desuden standere med plads til skilte, der yderligere kan være med til at give både kunder og ansatte en venlig påmindelse.

Det her skal du være opmærksom på

Inden du vælger at investere i en eller flere håndspritdispensere, kan det være en god idé at tænke dig nogle tanker på forhånd omkring hvilken slags stander, du skal have fat i.

Overordnet set skal du være opmærksom på:

  • Højde og vægt – det kan være en god idé at finde en dispenser, der er nem og fleksibel at flytte rundt på i det daglige.
  • Flaskedimensioner – ikke alle håndspritflasker passer til dimensionerne på de udvalgte standere, så hav det in mente inden dit køb.
  • Stander til gulv, væg eller disk – du kan få dispensere til alle slags forhold, som vil gøre hverdagen nemmere for både ansatte og kunder.
  • Drypbakke – med en praktisk drypbakke slipper du for at håndspritten flyder, og rengøringen vil derfor gå let som en leg.