3 tips til køb af en ny seng

Kat på seng i soveværelset

Overvejer du at købe en ny seng? Så er det fuldt forståeligt, hvis du er lidt forvirret. Der er nemlig et utal af forskellige senge. Bare på hjemmesiden norliving, https://norliving.dk/, kan du købe fancy elevationssenge, kæmpe king size beds, simple boxmadrasser, luksuriøse fløjl eller velour senge, miljøvenlige ecobed senge, praktiske senge med opbevaring og de klassiske kontinentalsenge. Så det er helt forståeligt, hvis valget virker lidt uoverskueligt. Derfor får du her 3 gode tips til køb af en seng, der kan hjælpe dig lidt på vej. 

Funktionelle senge

Nogle senge har fokus på funktionalitet, hvorimod andre senge har mere fokus på design. Alle disse forskellige typer senge kan dog være super dejlige, at sove i. Dvs. at en seng, der er designet med fokus på udseendet, kan være lige så eller mere behagelig end en seng, der er designet med fokus på funktionalitet. Eksempler på senge, der først og fremmest er funktionelle, er elevationssenge og senge med opbevaring. En seng med elevation tillader at justere højden på nakken og fodenden af sengen. Denne seng er perfekt til alle, men den egner sig især godt til personer med diverse skader og smerter, der gør det svært at finde en behagelig stilling at sove i. Senge med opbevaring er også behagelige at sove i, og de har meget plads til opbevaring, så du f.eks. kan gemme dit sommertøj væk i sengen. Det er praktisk, hvis du bor i et lille hjem, hvor der generelt mangler opbevaringsplads.

Design senge

I modsætning til funktionelle senge, så designes nogle senge med mere fokus på udseendet. Hvis du går meget op i indretning, så er dette nok den type seng, som du bør vælge. I denne kategori af senge finder du blandt andet de luksuriøse og nærmest kongelige velour og fløjl senge. Disse senge fås i en næsten alle regnbuens farver, så det er også det perfekte valg til dig, der gerne vil have et farverigt værelse. Derudover er king size senge også utrolig smukke. De emmer af luksus og giver den absolut bedste nattesøvn. På disse senge har du virkelig frihed til at bevæge dig og strække dig ud. Der er god plads til både dig og din kæreste. Ønsker du et mere grønt udtryk i dit hjem, så er de miljøbevidste Ecobed senge, det perfekte valg til dig.

Prøv sengen

Hvis det er muligt, så er det altid en god idé at prøve og se sengen. På den måde kan du finde ud af hvilken madras, der passer bedst til dig. En del online sengeforretninger, herunder norliving, har heldigvis et eller flere showrooms, hvor du kan se et udvalg af sengene. Vær opmærksom på at senge optager meget plads. Derfor vil der nok være mange flere senge på hjemmesiden end i showroomet. Selvom præcis samme seng ikke er i showroomet, så vil du ofte kunne finde lignende senge, så du stadig kan få en idé om, hvordan din nye seng vil se ud. Husk også, at du altid har returret ved køb af produkter online, så du kan altid sende sengen retur, hvis den ikke var, som du forventede. 

Held og lykke med køb a din nye seng.