De velkendte Ferrari biler som næste drømmebil

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

På motorvejen bliver man overhalet af det, der ligner et rødt lyn. I storbyen ser man, den lækre sportsvogn holde for rødt lys, hvor motoren brummer højlydt og lakken nærmest glitrer i solskinnet. En rød Ferrari er den bil, næsten alle mennesker kender på mærke og udseende. Den karakteristiske form og røde farve er ikke til at tage fejl af.

 

Sådan får du fingrene i en Ferrari

Det er ingen hemmelighed, at en Ferrari bil koster mange penge og kræver en del tid at spare op til. Man kan som kunde, der ønsker sig en Ferrari, vælge enten at købe en helt splinterny Ferrari fra bilforhandleren, der ikke er blevet kørt i før, eller man kan vælge at købe brugt. Ved at købe en brugt sparer man lidt penge, men til gengæld er man ikke den første, der kører i bilen. Der kan også være små områder med slitage hist og her. Dette kommer an på den enkelte brugte bils tilstand, når den købes.

 

Flere typer modeller

Ferrari biler findes i flere forskellige typer modeller og farver. Der er lidt til enhver smag. Ferrari 488 og 458 er begge lærke sportsvogne, der har et flot og smart udseende både indvendigt og udvendigt.

 

Ferrari 488 er en bil med en 3,8 liter V8 motor. Desuden har denne Ferrari 488 en tid på 3,00 sekunder, når bilen skal nå op på en hastighed fra 0 til 100 km/t. Designet på bilen tager udgangspunkt i et aerodynamisk udseende, der gør, at bilen nemt kan komme op i hastighed. Inden for modeltypen Ferrari 488 findes der flere forskellige varianter. Disse varianter er blandt andet:

 

  • Ferrari 488 Spider
  • Ferrari 488 Pista

 

Ferrari 488 er også blevet kåret til årets superbil i 2015 af Tv-programmet Top Gear.

 

Ferrari 458 er en lidt ældre model end 488, men er stadig lige så attråværdig og flot at se på. Denne bils hastighed fra 0 til 100 km/t ligger på 3,4 sekunder. Denne bil findes også i flere varianter, hvilket er:

 

  • Ferrari 458 Spider
  • Ferrari 458 Speciale
  • Ferrari 458 Speciale A