Surround anlæg til den kræsne lydnørd

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Hvis du går op i film, serie og tv vil du sandsynligvis heller ikke gå på kompromis med din lyd og din surround sound. Med surround sound bliver dine filmoplevelser løftet til et helt andet niveau og det bliver en bedre oplevelse, mere spændende og det er ikke nødvendigt at sidde med telefonen i hånden i halvdelen af filmen. Surround sound er som navnet antyder et system hvor du bliver omringet af lyden og stimulerer dine øre til at differentiere hvor lyden kommer fra. Du bliver på en helt anden måde suget ind i film og optager i historien med surround sound. Du kommer på en måde tættere på filmen og skuespillerne. En film bliver væsentligt mere levende og kommer mere ud i stuen, hvis lyden kommer gennem et surround anlæg, bearbejdet af en surround forstærker som du finder et stærkt udvalg af hos HiFi Freaks.

surround suond anlæg, surround sound forstærker

Actionfilm i surround sound

Når du har gang i en actionfilm og krudt og kugler flyver om ørene på hovedpersonerne, bliver det en anelse mere ægte når du sidder med surround sound rundt om ørene, og på bedre vis kan fornemme og forestille dig hvor lydene kommer fra. Råb kan komme fra alle retninger og lyden og oplevelsen af filmen bliver endnu bedre med et surround anlæg da dine sanser herunder høresansen bliver stimuleret anderledes med surround lyd.

 

Placering af dit surround sound anlæg

Du kan med fordel placere dine surround højtalere i hvert hjørne af sofastuen, samt foran fjernsynet for at lyden både komme foran fra, fra højre, ventre og bagfra. På denne måde kommer lyden til at komme fra forskellige retninger og det bliver som om at du sidder mit i orkanens øje når du ser en film. Et surround sound anlæg er dermed virkelig en god investering, hvis du holder af film og gerne vil optimere din lydoplevelse. Når du sætter surround forstærkeren op, sammen med højttalerne skal du ofte, hvis det ikke er trådløse højtalere, trække kobberledninger til surround sound højttalerne, og det kan godt betale sig for udseendet at fæstne dem godt, så de ikke ligger og roder.