Sådan krypterer du din mail og sikrer fortrolig kommunikation

Hvis du kommunikerer følsomme oplysninger over e-mail, skal du være opmærksom på, at det ikke altid er sikkert at sende beskeder, som ikke er krypteret. Du kan eksempelvis blive udsat for hackerangreb, hvilket i sidste ende kan betyde, at indholdet i dine mails havner et sted, hvor det ikke burde havne.

Det kan derfor være en fordel at benytte sig af krypteret mail, hvis du ofte sender fortroligt indhold via mail eksempelvis i forbindelse med arbejdet i din virksomhed. For nogle virksomheder er det vigtigt, at e-mails og vedhæftninger forbliver private til hver en tid, hvorfor en sikker mail er alfa og omega.

Prøv Rmail fra Danastar for nem kryptering

Ved at benytte Danastars krypteringsprogram til e-mail kaldet Rmail, kan du sikre dine e-mails og vedhæftninger på en nem og overskuelig måde. Med Rmail kan både du og modtageren af dine krypterede mails nemlig nemt finde ud af alt fra afsendelse til åbning af mail og så videre.

Når du benytter Rmail er det kun dig som afsender, som behøver at bruge selve programmet. Din modtager vil nemlig bare modtage mailen i sit eget mailprogram, og vedkommende behøver således hverken åbne sin browser, registrere sig eller noget som helst andet. Modtageren kan se det hele fra sit eget mailprogram, hvilket gør det super nemt at åbne sikre beskeder sendt med Rmail.

Oplev de mange andre fordele ved Rmail

Der kommer mange fordele med at kryptere mails ved brug af Rmail. Hvis du eksempelvis er pålagt at skulle følge lovgivningen om krypteringen, eller hvis du er pålagt at følge din virksomheds egne regler om kryptering, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan påvise, at du rent faktisk har overholdt reglerne. Netop derfor får du altid en kvittering fra Rmail, når du har sendt en krypteret mail, hvoraf bl.a. krypteringsmetoden fremgår.

Disse og mange andre fordele gør det nemt for dig og dine modtagere at sende følsomme oplysninger frem og tilbage uden bekymring. Der er således ingen undskyldning for fortsat at sende ikke-krypterede beskeder, for det har aldrig været nemmere at sende en sikker mail.