Hvorfor rejse til Golden Sands?

Hvorfor blive hjemme i Danmark om sommeren, når du kan rejse til Golden Sands i Bulgarien, og have en fest for de samme penge? Her har de alt hvad hjertet begærer, men som du ikke får ved at blive i Danmark – sol, varme og fede partys!

Ferier for alle!

Med rejser til Golden Sands, kan du bo på party hoteller, og have den lækreste all inclusive buffet at gå amok i. Priserne er desuden kun billigere hernede, så udgifterne i forhold til hvis man brugte ferien derhjemme, er også lavere. Derfor er det faktisk kun flyet og hotellet, der trækker prisen op, men skal man bo i et sommerhus i DK, kan man hurtigt komme af med en masse penge – især i sommerferie-perioden.

Derfor skal du jo bare rejse ned og dase foran poolen på et lækkert hotel i Golden Sands. Her er hoteller til alle typer af ferier. Har du mest lyst til en stille og rolig afslapnings-ferie er der masser af rolige hoteller, men er du mere til fest og farver, findes der masser af party hoteller i Golden Sands. En udbyder af disse ferier, kunne være DUF-Rejser. De sender masser af unge og festglade mennesker afsted til Golden Sands, med all inclusive på partyhoteller, hvert år! De er faktisk de største i branchen i Danmark!

Hvordan med all inclusive i Golden Sands?

Køber du all inclusive, når du rejser til Alanya, har du også alt den mad og drikke på hotellet, som du kunne ønske dig. Der sparer man også hurtigt en masse penge, kontra derhjemme, hvor en tur på en frokostrestaurant sagtens kan løbe op i 2-400 kr.

Når du rejser til Golden Sands, kommer du også til at finde ud af hvor stedet har sit navn fra. Det er nemlig de smukke, finkornede sandstrande, der gør Golden Sands til det unikke sted, det ér! Her er der en flere kilometer lang finkornet, gylden sandstrand med azurblåt vand og smukke damer. Sandbunden, er desuden også helt ren og uden irriterende, stikkende sten.