Giner til butikken

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Jeg skal have købt mig en ordentlig samling af giner til butikken!

Nu er jeg simpelthen ved at være træt af alle de mannequiner vi har stående, som vi alligevel ikke sætter bukser på, da vi sælger langt flest kjoler. Vi skal bare have os en masse justerbare giner, som vi kan hænge tøjet og kjolerne på, så vi kan vise folk hvordan det ser ud, og så må de selv se hvordan deres personlige aftryk ser ud i det. På den måde, kan vore kunder være mere kreative, og blive mere glade for deres tøj. Samtidig, kan vi også sætte nåle i tøjet, og vise hvordan det kan tilpasses til den enkelt, for eksempel ved en omsyning og hvis kjolen skal lægges op, så den passer helt perfekt.

Jeg har fundet ginerne online

De giner, jeg indtil videre har bestemt mig for at det skal være, har jeg fundet online, på en side der hedder ManneQ. De har et kæmpe stort udvalg af alle de forskellige kategorier af giner, og blandt andet også de justerbare syginer, som jeg snakkede om før. Det er helt perfekt at de er justerbare, så vi også på bedste måde, kan vise vores kjoler frem, der er lavet til vores lidt større kunder.

Mannequinerne, kommer nok aldrig helt ud herindefra, da de stadigvæk er uundværlige til at fremvise kjoler med udsyn til benene, men ginerne skal altså hjælpe os med at fremvise de modeller, der er mere kreative, og som vil have justeret deres nyindkøbte tøj, så de kan sætte deres eget personlige præg.

Skal også selv til at sy tøjet

En anden ting, ginerne skal bruges til, er selvfølgelig at jeg gerne selv vil begynde at designe mine egne kjoler. Jeg vil gerne bygge dem op helt fra bunden, og virkeligt ligge slid i detaljerne, for at de passer perfekt til kroppens udformning, og på dén måde virkeligt viser de kvindelige former.

Med nogle justerbare giner, kan jeg også lave en model af de kunders kroppe, som gerne vil have lavet en hel unik kjole for eksempel til deres bryllup eller galla. Ud fra deres mål, kan jeg “gemme kroppen” for at kunne arbejde videre på en helt unik kjole, der simpelthen sidder helt perfekt på personen den er lavet til. Samtidig er det også nemt og ligetil at få den rigtige længde på kjolen, da jeg jo alligevel skal måle stoffet op, når kjolen skal sys.

Hvilken type gine?

Som jeg nævnte før, skal syginerne være justerbare giner – det er der ingen tvivl om. Men til udstilling, vil jeg gerne have lidt forskelligt. Jeg tænker at de allerfineste petite, små kjoler, skal fremvises på franske giner, da der bare er mere stil over dem, og de passer bedre på disse meget eksklusive kjoler. Til gengæld, skal de mere almindelige kjoler stå på danske giner, da disse er lidt billigere, og til gengæld, kommer i flere forskellige størrelser, hvilket gør, at jeg kan vise flere forskellige typer af kjoler frem.