Flyverdragten der holder dit barn varm

Indlægget kan være omfattet af betalt indhold eller promovering

Hos Småfolk finder du et stort udvalg af flyverdragter til både store og små børn til drenge såvel som piger. Udvalget findes både med enkelt lynlås eller med den smarte dobbelt lynlås. Den dobbelte lynlås giver en nemmere adgang til dragten for selv de allermindste børn. Når du går ud, og køber en flyverdragt til dit barn, så er der nogle ting, der er værd at være opmærksom på. Hvad er barnets behov? Er dit barn typen, som kravler rundt på jorden, hopper i mudder og vandpytter? Eller går dit barn i skovbørnehave, hvor du med sikkerhed ved, at dit barn er meget ude i naturen? Flyverdragterne hos Småfolk findes i mange forskellige størrelser, så der både er til din baby eller større barn. Småfolk er kendt for at tilbyde alt til dit barn, og derfor er motiver såsom æbleprint, isbjørn print, pingvinprint, rådyrprint med mere tilføjet, hvilket falder i god jord hos de fleste børn.

Flyverdragt

Som forælder er det betryggende, når du køber en flyverdragt, og klæder dit barn i den, da du ved, at dit barn er helgraderet mod det kolde, barske vejr, vi i mange måneder oplever i Danmark. Der er nemlig intet værre end et grædende barn, som står med kolde fingre og fryser. Derfor er den rigtige påklædning vigtig. Når barnet har det godt, har forældrene det godt. Den varme, komfort og blødhed som flyverdragter kan give barnet betyder godt velvære og humør. Med en flyverdragt slipper man ligeledes for det todelte vintersæt, hvor kulden fortsat har mulighed for at sive op under jakken. Der findes mange udbydere på markedet for flyverdragter, som ønsker at tilbyde dig og dit barn den bedste oplevelse. Derfor kan du ligeledes købe flyverdragter i alle mulige forskellige farver og designmæssige motiver. Desuden ser børn så søde ud i flyverdragter, når de kommer valsende som en pingvin. Det er et syn, som de fleste forældre nyder at se.

Hos Småfolk har flyverdragterne vindfang i ærmerne samt velcro ved håndleddene til at justere tætheden. Derudover har dragterne gummistropper ved fødderne, som sikrer, at buksebenene ikke glider op. Flyverdragterne har et Thermolite Plus letvægts for, som sørger for at holde dit barn varm og tør. Dragterne er behandlet med Bionic finish Eco, som er biologisk nedbrydeligt overflade behandling. Denne behandlinger sørger for at fugt ikke trænger gennem stoffet. Udover at flyverdragterne er vandafvisende, så er de også smudsafvisende og vindtætte.

Med en flyverdragt til dit barn, så er du sikret et højere humør på de kolde vinterdage, om det gælder i vuggesten, børnehaven, skolen eller i fritiden.