Bilen alle drømmer om at eje

Er din ønskebil en Maserati? Det er fuldt forståeligt, for hvem drømmer ikke om at eje noget ud over det ordinære? Maserati er et bilmærke, som er kendt for sit unikke design samt et lydbillede udover det sædvanlige. Den bedste måde at beskrive det på er, at det er biler, der lyder, som de ser ud. Maserati blev grundlagt i 1914 i Norditalien, hvor fabrikken den dag i dag stadig er placeret. Tidligere var det ekstraordinære bilmærke ejet af Ferrari, men har de seneste knap 30 år været et selvstændigt mærke i Fiat-koncernen. Det modelprogram som Maserati kører på består af forskellige varianter af V6 og V8-motorer. Disse programmer består af blandt andet Quattroporte S og Gran Turismo, som omfatter GranTurismo 4.7, Granturismo Sport, Levante og GranTurismo MC Stradale. Den seneste udgave af Maserati er Ghibli. Maserati er desuden den producent, som opfandt GT-begrebet. Det foregik tilbage i 1950’erne da de lancerede 3500 GT og 5000 GT modellerne, som endte med at blive meget populære, og en niche i bilverdenen. 3500 GT og 5000 GT var især kendt som hurtige med en luksuriøs komfort. Denne GranTurismo serie er stadig en af Maseratis mest populære både på dens præstation, design og komfort. Alle Maserati bilerne er desuden designet af nogle af Italiens førerende designere heriblandt Guigiaro, Pininfarina og Zagato.

Maserati bil

De forskellige Maserati serier

Som beskrevet har Maserati en vifte af kvalitetsbiler. Heriblandt Quattroporte som for første gang blev set på vejene i 1963. Siden dengang har producenten dog udviklet ikke mindre end fem generationer af Quattroporte. Maserati er den første bilfabrik, som byggede en luksuriøs og rummelig sportsvogn med fire døre. Serien kaldes også for den firedørs sportslimousine. En anden populær serie er SUV Levante, som er den første SUV i Maseratis historie. Den har et karakteristisk design, som du ligeledes kender fra de andre serier af samme mærke. Både Quattroporte og SUV Levante er udstyret med det intelligente Q4-ststem, som sørger for, at sikkerheden altid er i top, og som aktiverer sig selv ved behov.

Tag et kig på Formula Auto A/S hjemmeside og se det store udvalg af Maserati biler og de forskellige serier. Ønsker du at se udvalget på nærmere hånd, så tag en tur forbi Kongens Lyngby – her kan du besøge Formula Automobile A/S og få en prøvekørsel i en af de mange luksusbiler. Som indehaver af en Maserati, får du en ualmindelig høj standard hvor sport, køreglæde, kvalitet og luksus er nøgleordene.